Terapii și masaje terapeutice

Maderoterapie

Lemnul face parte din cele 5 elemente ale Pământului, elemente care se referă la puterea naturii (QI), energia vitală.

Această terapie reușește să stimuleze și să echilibreze energia, să reducă nivelul de stres din organism și să atenueze durerea musculară și articulară. Este o tehnica care se bazeaza prin utilizarea unor instrumente din lemn.

Beneficii

– imbunatateste circulatia arteriala, creste fluxul sangelui
– regleaza circulatia limfatica, se accelereaza detoxifierea
– fermitate, tonifiere, este stimulata productia de colagen si elastina
– stimuleaza lipoliza
– regleaza sistemul nervos
– imbunatateste tonusul muscular
– lasa pielea fina si dispare aspectul de coaja de portocala
– echilibreaza centrele energetice ale corpului
– produce o senzatie de bine, de relaxare.


Ustensile maderoterapie

Rollerul Madero formator/convex – care poate fi de diferite forme si marimi, se utilizează în special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulației sanguine, fiind un remediu perfect pentru durerile musculare. Există diferite tipuri în funcție de pielea clientului și de acumularea patologică de grăsime în țesutul celular subcutanat.

Copa Sueca – este utilizată pentru a trata grăsimile localizate pe talie, coapse, fese și abdomen. Ajută la scurgerea eliminarea toxinelor, activează sistemul circulator și limfatic, facilitează indepartarea celulelor adipoase.

Paleta Madero modelatoare – ajută la executarea unui masaj profund favorizand eliminarea toxinelor din organism. Forma intrumentului permite accesul în zonele cele mai dificile ale corpului clientului.

Beneficii:

 • – eliminarea toxinelor de la suprafata pielii si imbunatatirea activitatii sistemelor limfatic si sangvin
  – reface echilibrul energetic,
  – creste abilitatea fibrelor de colagen de a se intinde,
  – se diminueaza sau dispar problemele articulatiilor,
  – diminueaza sau elimina durerea, spasmele musculare,
  – relaxarea sistemului nervos.

Terapia cu pietre vulcanice

Bazaltul este o piatra neagra vulcanica, care ajunge la suprafata pamantului prin eruptie vulcanica. Acopera 70% din suprafata pamantului si mare parte din suprafata altor planete. Se formeaza prin amestecul mai multor roci in interiorul a ceea cese numeste „mantaua Pamantului.”

Bazaltul este cel mai des utilizat pentru masajul cu pietre calde, datorita continutului de fier, magneziu si alte elemente grele care se amesteca cu siliciul si oxigenul pe durata formarii rocii, avand capacitatea de a atinge, amentine si a transmite o caldura constanta pe o perioada mare de timp.