Mezoterapie facială (criocool si terapie led)

La nivel facial, tratamentul de mezoterapie facială are scopul de a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment și cuperoza.

Terapia Crio-cool se bazează pe racirea superficiala a zonei tratate si foloseste temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare.
Terapia LED este o terapie complementara ce ajuta la arderea grasimilor, dar in acelasi timp stimuleaza si un raspuns din partea sistemului imunitar,intarind capacitatea organismului de autovindecare.

Durată (min): 15
Aparat: Mesosonix
Categorii: , Etichete: ,

CrioCool si stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeza

Această terapie se bazează pe racirea superficiala a zonei tratate si foloseste temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare.
Rezultatele sunt: favorizeaza regenerarea celulara si este ideal pentru tratarea senzatiilor de picioare grele si dureri musculare. Reduce tensiunea si elimina efectele stresului, favorizeaza slabitul si combate celulita, punand sangele in miscare.

Terapia LED
Terapia LED este o terapie complementara ce ajuta la arderea grasimilor, dar in acelasi timp stimuleaza si un raspuns din partea sistemului imunitar,intarind capacitatea organismului de autovindecare. Retentia de apa si toxine este redusa si ea la minim. Terapia LED este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism. Desi asemanatoare cu laserul, terapia LED se propaga pe o suprafata mai mare si nu emit suficienta putere pentru a distruge tesutul, ci doar pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. De asemenea stimuleaza productia de colagen si reduce productia de melanina si are rol complementar in sedintele de tratare a ridurilor, in sedintele de tonifiere musculara si de fermitate a epidermei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mezoterapie facială (criocool si terapie led)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *