Despre noi

Ideea acestui salon este in sprijinul omului modern care este inconjurat de tehnologie si stresul zilnic, de aceea noi venim cu o solutie de deconectare de la grijile cotidiene. Harmony & Relax este un salon care pune accentul pe relaxarea si armonia intregului corp.

Acum, relaxarea e a ta!

Misiunea noastra este de a oferi o combinatie de servicii de remodelare corporala si masaj, intr-un mediu intim si ambiental. Serviciile fiind concepute individual in functie de necesitatile fiecarei persoane.

Ce face diferenta?

Fata de celelalte saloane care pun la dispozitie servicii de infrumusetare, abordam clientela intr-o maniera mai relaxanta, fiecare persoana avand posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod placut si benefic pentru organism, iar imbunatatirea aspectului fizic vine ca un supliment!

Cui ne adresam?

Serviciile noastre se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de varsta sau gen: vacuum, impachetari, electrostimulare, detoxspa, mezoterapie, microdermabraziune cu pulbere de diamant, terapia cu pietre calde, masaj de relaxare, maderoterapia, masajul cu bete de bambus si multe altele.

Verified by MonsterInsights