Despre noi

La salonul Harmony & Body Relax! din Alba Iulia vă întâmpină o echipă tânără și dedicată dar și profesionistă, astfel fiecare vizită a Dvs în salon să fie una deosebită, plăcută, și de o calitate unică.

Ideea acestui salon este în sprijinul omului modern care este înconjurat de tehnologie și stresul zilnic, de aceea noi venim cu o soluție de deconectare de la grijile cotidiene.
Harmony & Relax este un salon care pune accentul pe relaxarea și armonia întregului corp.

Acum, relaxarea e a ta!


Misiunea noastră este de a oferi o combinație de servicii de remodelare corporală și masaj, într-un mediu intim și ambiental. Serviciile fiind concepute individual în funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Ce face diferența?

Față de celelalte saloane care pun la dispoziție servicii de înfrumusețare, abordăm clientela într-o manieră mai relaxantă, fiecare persoană având posibilitatea de a-și petrece timpul într-un mod plăcut și benefic pentru organism, iar îmbunătățirea aspectului fizic vine ca un supliment!

Cui ne adresăm?

Serviciile noastre se adresează tuturor persoanelor indiferent de vârstă sau gen: vacuum, împachetări, electrostimulare, detoxspa, mezoterapie, microdermabraziune cu pulbere de diamant, terapia cu pietre calde, masaj de relaxare, maderoterapia, masajul cu bețe de bambus și multe altele.