Tratamente de remodelare corporală

UltraFit Plus (vacuum)

Terapiile cu acest aparat nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetrii si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în lupta impotriva celulitei (tratament anticelulitic), restabilind tonusul si fermitatea pielii.

Ultrasunete și mezoterapie cu MesoSonix

MesoSonix este un echipament profesional de infrumusetare, cu aplicatii atat corporale cat si faciale. Imbina nu mai putin de 4 terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficenta. Tratamentul cu ultrasunete directioneaza particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament cu ultrasunete corporal- anticelulitic si antivergeturi.

Mezoterapie virtuala este utilă în atenuarea celulitei, cresterea tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor.

Electrostimulare

Aparatul Professional 24 Pads folosește ultima inovatie in materie de electro-stimulare: curentul Slimwave, ca actioneaza asupra muschilor in 2sensuri: izotonic si izometric, lucrand minutios asupra muschilor si cu rezultate spectaculoase mult mai rapide, fara acea senzatie de discomfort.

Detox SPA

Aparatul de detoxifiere Detox Spa, care actionează pe baza principiului tratamentului cu ioni, accelerează detoxifierea naturală a organismuli și ajută la slăbit

Cavitație (liposucție virtuală)

Realizată cu aparatul SlimMax, această terapie elimină celulita și remodelează țesuturile