Cavitație SlimMax

Cavitația este renumită pentru efectele remarcabile în remodelarea corporală, fiind supranumită liposucție virtuală, reprezinta in momentul actual o metoda foarte eficienta de combatere a  celulitei si a adipozitatilor localizate, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale traditionale. Ultrasunetele patrund de la o adancime de cativa milimetri pana la o adancime de 5 cm in stratul adipos, in functie de energia cu care se lucreaza, indepartand celulele de grasime permanent.

Bazată pe unde acustice care generează valori mari de energie și creează efectul cavitațional la nivelul celulelor grase, cavitația este renumită pentru efectele remarcabile în remodelarea corporală, fiind supranumită liposucție virtuală.
Aparatul SlimMax acționează cu frecvența cavitațională duală (25 si 40 Khz) pentru a distruge celulita și a remodela țesuturile, dar si Terapie LED pentru maximizarea efectelor.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa(40Khz) care prin presiunea generata provoaca formarea unor mici bule de gaz si vapori(bule cavitationale)si implozii succesive, membranele celulelor adipoase se rup fara a afecta structuri adiacente.

Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si continutul eliberat prin spargerea ei(trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine)este absorbit de limfa,drenat prin sistemul limfatic si eliberat prin caile renale si eliminat treptat prin hidratare.

Dupa efectuarea cavitatiei se va efectua drenaj limfatic cu ajutorul procedurilor corporale,drenaj limfatic manual,masaj endermologic,impachetare la tunel cu infrarosii sau termocuverta,grasimea topita de cavitatie va fi eliminata.

Contraindicatii: persoane cu grave disfunctii renale, persoane cu grave disfunctii hepatice, boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, hernie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, alaptare, la menstruatie, pietre la rinichi, chisturi ovariene sau fibroame, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cavitație SlimMax”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *